CherryPie Designs

You dream it, we make it.

 

CherryPie Designs

 

 

Wij zijn een jong en enthousiast team. Graag gaan wij de uitdaging aan om uw wensen om te zetten in een gegarandeerd goed en exclusief product. We zijn gespecialiseerd een maatwerk, maar uiteraard kunt u ook kiezen voor één van de meubelstukken uit ons assortiment.

 

Onze meubels kunnen gemaakt worden in elke gewenste houtsoort bijvoorbeeld kersen, beuken, eiken, noten, mdf, en multiplex. Ook kunnen wij meubels maken van fineer.

 

 

 

Werkwijze

 

1. SCHETSFASE

Wat wilt u en hoe wilt u het? Aan de hand van een schets of ideeën worden de eerste plannen gemaakt en uitgewerkt. Uiteraard kunt u ook kiezen voor één van de meubelstukken/modellen van onze website.

 

2. PRODUCTIE

De materiaalkeuze is bepaald en het ontwerp is goedgekeurd, dus tijd om het meubelstuk te gaan maken.

 

3. AFRONDING

Het meubelstuk is gereed en staat opgesteld in de werkplaats. Na de laatste controle wordt alles weer gedemonteerd en afgewerkt en uiteindelijk goed verpakt zodat er geen beschadigingen kunnen ontstaan. In overleg wordt er een tijdstip bepaald wanneer het meubelstuk geleverd kan worden. Bij u thuis wordt alles weer netjes in elkaar gezet en kunt u gaan genieten van uw zelf ontworpen meubelstuk.

Materiaalkeuze

 

Wij gebruiken verschillende houtsoorten voor onze meubelen. Alle planken zijn van A klasse en worden ingekocht bij een erkende

houthandel.

 

Steigerhout is een prachtig materiaal om mooie en robuuste meubels te

maken. Door de grofheid van het hout blijft de houtstructuur mooi

zichtbaar.

 

Wilt u een strakkere afwerking en een hogere kwaliteit meubelstuk. Dan kunt u kiezen voor een harde houtsoort, zoals eiken, beuken of essen. Wanneer u niet zeker weet welke houtsoort het meest bij u past kunnen wij u hierover uiteraard advies geven.